top of page

behandeling Cranio Sacraal therapie

Tijdens de behandeling worden zachte technieken gebruikt. Hierdoor kan vrijwel iedereen cranio sacraal therapie ondergaan. De behandeling wordt gegeven op de kleding en duurt ongeveer een uur.

Doordat de behandeling overwegend op de kleding gegeven wordt is het aan te raden geen strakke kleding te dragen. Soms wordt gevraag om strakke kleding of sieraden zo mogelijk af te doen of los te maken. Vooraf aan de behandeling stel ik een aantal vragen om inzicht te krijgen in de oorzaak en samenhang van uw klachten. Deze vragen hebben onder andere betrekking op lichamelijke en mentale klachten, op erfelijke aandoeningen, operaties, blessures, ongevallen en bijzonderheden tijdens de zwangerschap. Het totaal aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de aard van uw klachten en de reactie op de behandeling. 

Massage en massage bij kanker/ernstige aandoeningen

Bij massage en zeker bij massage bij kanker wordt de massage aangepast aan uw wensen en afgestemd op uw klachten en conditie. Hierdoor raakt uw lichaam niet verder uit balans, maar ontspant.Door kennis van de aandoening, de bijwerkingen en de (eventuele) behandeling, kan een optimale (ontspannende) massage worden gegeven. Zo kan rust, erkenning, en het proces van herstel gestimuleerd worden.

bottom of page